Contact

TEL. 050 / 21 25 34
FAX. 050 / 21 61 50
MAIL. secretariaat@crombez.be

Kantoor

Kortemarkstraat 88
8810 Lichtervelde

Openingsuren

MA-DI-DO. 9u–12u / 13u-17u
WOE-VRIJ. 9u–12u

 Bedrijfsadvies voor KMO's en vrije beroepen actief in Wingene. 

Contact

TEL. 050 / 21 25 34
FAX. 050 / 21 61 50
MAIL. secretariaat@crombez.be

Kantoor

Kortemarkstraat 88
8810 Lichtervelde

Openingsuren

MA-DI-DO. 9u–12u / 13u-17u
WOE-VRIJ. 9u–12u

 Bedrijfsadvies voor KMO's en vrije beroepen actief in Wingene. 

Crombez bedrijfsadviseurs.

De ervaren boekhouders van Crombez geven bedrijfsadvies op maat aan ondernemingen gevestigd in Wingene en Zwevezele. Als erkend lid van ITAA: Institute for Tax Advisors & Accountants blijven ze voortdurend op de hoogte van de regelgeving die voor uw onderneming van tel is en bent u verzekerd van een correcte werkwijze. Uw dossier krijgt een vaste dossierbeheerder. In nauw overleg, worden de financiële plannen berekend en wordt de efficiëntie en haalbaarheid van uw doelstellingen bekeken. Dit familiebedrijf van vader op zoon kent een lange ervaring in de sector, met specialisatie in vrije beroepen en KMO’s. Crombez heeft klanten over heel Vlaanderen, vanuit het vernieuwd kantoor in Lichtervelde zijn ze vlot on-en offline bereikbaar.
Kantoor vooraanzicht
Onze nieuwe kantoren te Lichtervelde Kortemarkstraat 88.
Een bedrijfsadviseur schakelt u in tijdens alle belangrijke momenten van uw bedrijfsvoering, tijdens de opstart, bij een overname of bij de stopzetting van uw activiteit. Als consultants worden we in al de verschillende aspecten van het bedrijfsleven geadviseerd. Van het analyseren van de financiële resultaten, waarderingen, investeringsanalyses tot advies bij het voeren van onderhandelingen, cashflow planning of onderzoek naar subsidies.

Opmaak financieel plan.

Bij het opstellen van de oprichtingsakte, zal u als onderdeel van het ondernemingsplan een financieel plan moeten opmaken waaruit blijkt dat u voldoende startkapitaal voorziet om uw onderneming te voorzien van de nodige cashflow. Crombez helpt starters die inschatting te maken.

Haalbaarheidsstudies.

Zowel voor starters bij de oprichting of tijdens de begeleiding bij overnames, als onderdeel van de analyse van fusiebalansen, wordt de rendabiliteit van de scenario’s berekend.

Mergers & acquisities.

Er wordt ondersteuning geboden voor een transitie, afgestemd op de noden van het ogenblik én de visie van de opvolging.

Starterservice op maat.

Van bij de opstart van uw praktijk of de oprichting van de vennootschap wordt er gericht bedrijfsadvies voorzien.

Kostprijscalculatie.

Door de variabele en vaste kosten duidelijk in kaart te brengen, wordt de samenhang tussen kosten en verkoopprijs bepaald. Dit om de werkelijke kosten van uw product of dienst grondig te analyseren.
cachet ITAA real size
Crombez bedrijfsadviseurs is lid van ITAA, Institute for Tax Advisors & Accountants.